新闻中心

您现在的位置:首页 > 新闻中心 > 培训通知 > 培训通知

会议通知 | LI-COR生态系统多尺度通量测量方法与数据分析线上研讨会(10月27日-29日)——从叶片、土壤到生态系统

来源:北京力高泰科技有限公司 发布时间:2020-10-26 17:12:32 点击数:149

1603703386382934.jpg

生态系统温室气体通量交换过程涉及多尺度:叶片、土壤、冠层、区域。为了加强不同尺度研究者之间的交流,LI-COR公司即将举办线上研讨会,着眼生态系统多尺度的通量观测方法和数据分析。

研讨会内容涵盖:涡度协方差的基础理论与数据分析、叶片尺度光合-荧光测量、土壤温室气体通量监测、遥感与地面通量数据结合等。


研讨会详情

时间:10月27日-29日,每天凌晨1:00-5:00

平台:Zoom

语言:英语

注册:免费


特邀报告人

Dr. Alessandro Araújo: Embrapa AmazôniaOriental/LBA/ATTO研究员

Dr. Christopher Neale: Robert B.Daugherty全球食品用水研究所主任

Dave Johnson: LI-COR高级应用科学家

Dr. Doug Lynch: LI-COR高级科学家

Dr. George Burba: LI-COR高级科学家,《Eddy Covariance Method for Scientific,Industrial, Agricultural, and Regulatory Applications》作者

Dr. Graham Leggett: LI-COR高级科学家

Dr. Magna Moura: EmbrapaSemiárido/INCTOndaCBC/Caatinga-Flux研究员


会议日程

Ecosystem Flux Lecture Series. Featuring: Eddy Covariance. Leaf Level, Soil Flux, and more

Day

Date

Topic

Time required

USA Central Time PM

Presenter

1

26-Oct

Consideration on selecting an EC site, how to properly install an EC tower

1 hr

12:00 - 1:00

Dr. George Burba

Break

10 min

1:00 - 1:10


Principles behind Analyzers

1 hr

1:10 -2:10

Dr. George Burba

Break

10 min

2:00 - 2:10


System and analyzer’s maintenance

0.5 hr

2:10 - 2:40

Dr. George Burba

Breat

10 min

2:40 - 2:50


Presentation related to the topic above

50 min

3:50 - 4:40

Dr. Alessandro Araujo

2

27-Oct

EC Software -Eddy Pro

50 min

12:00 - 12:50

Dave Johnson

Break

10 min

12:50 - 1:00


EC Software -Tovi

50 min

1:00 - 1:50

Dave Johnson

Break

10 min

1:50 - 2:00


EC Software- FluxSuite

50 min

2:00 - 2:50

Dave Johnson

Break

10 min

2:50 - 3:00


Presentation related topic to the above

50 min

3:00 - 3:50

Dr. Magna Moura

3

28-Oct

Trace Gas Analyzer Applications or Soil Gas Flux

50 min

12:00 - 12:50

Dr. Graham Legget

Break

10 min

12:50 - 1:00


Leaf Level Flux

50 min

1:00 - 1:50

Dr. Doug Lynch

Break

10 min

1:50 - 2:00


Flux Networks

50 min

2:00 - 2:50

Dr. George Burba

Break

10 min

2:50 - 3:00


ET from Remote Sensing and Flux Towers

50 min

3:00 - 3:50

Dr. Christopher Neale

注册参会

报名入口